Mivel sajnos elért minket a vírus második hulláma, ezért összeszedtünk nektek néhány éttermet, amelytől érdemes rendelni, nem csak a nagyszerű ételeik végett, hanem, hogy támogassuk a vendéglátóban dolgozókat.

Én főleg a Wolt-t használom, kiszállításnál fele annyi idő alatt kiérnek, mint a Netpincér, de érdemes minden helynek megnézni a Facebook oldalát, sokan saját kiszállítással is dolgoznak.

Kiszállítás mellett érte is lehet menni az ételnek, munkából hazafelé induláskor megrendelem az ételt Wolt-on és mire útközben odaérek már össze is állítják és még melegen érek vele haza.

“Legalább 3-4 évre lesz szükség ahhoz, hogy a járvány után a turizmus és vendéglátás vissza tudjon térni a 2019-as szintre a járvány után, ezt mondta az ATV-nek Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének elnöke. Flesch szerint az újrakezdést az is nehezítheti, hogy a szektorban dolgozó nagyjából 400 ezer ember jó része, úgy 150 ezer fő elhagyta a pályát más területen helyezkedett el vagy próbált elhelyezkedni az elmúlt fél évben, miután a tavaszi kijárási korlátozások alatt elvesztette a munkáját a vendéglátásban. Sok kedvenc helyem már tavasszal megszűnt (fájt a szívem a Mozsár utcai Funky Pho-ért és a Kazinczy utcai Soul Food-ért is), de azzal, hogy az éttermeknek most teljesen be kellett teljesen zárniuk, a vendéglátóipar még nehezebb helyzetbe került. ” – 

Honnan és mik a tapasztalatok?

Budafood

“Minden levest, desszertet és főételt aznap készítünk frissen és egyenesen a konyhából szállítjuk ki Önnek! A heti menü minden héten új!”

“Nagyon szuper hely olyan mintha egy 5 csillagos hely volna. A kiszolgálás jó, a kaja szuper szóval egyszerűen nagyszerű. “

“Budafood, I would say is the best of all the restaurant I’ve eating at in Hungary. Every aspect of the food I ate there were 100 percent okay which includes the use of salt in cooking. They also have various delicasies to choose from and there are drinks of various type to top the meal. They also have comfortable sits that are arranged in a perfect manner that dinners do not disturb one another while moving around. The staff were friendly, respectful and attentive. It’s a place I would recommend anytime for a good and palatable meal at a good price.”

honlap: https://www.budafood.hu

Royal Chef

“A BudaFood Royal megvalósítja azt, amire a jelen helyzetben szükség van! Prémium ételeket, kiváló alapanyagokból és minsőgében elkészítve, úgy házhozszállítani vendégeink számára, hogy amikor az asztalra kerülnek, akkor az egész család mély sóhajjal és elégedettséggel lásson hozzá az ételek elfogyasztásához. Ehhez odafigyelésre és átgondolt munkavégzésre van szükség. Nálunk a BudaFood Royal konyhájában ebben nincs kompromisszum, hiszen ételeink kizárólag mesterszakácsunk jóváhagyásával kerülnek csomagolásra és kiszállításra.”

“Remek hely,nagyon finom ételekkel,és széles választékkal. Különös figyelmet fordítanak a higiéniai szabályok betartására. Jó szívvel ajánlom mindenkinek!”

honlap: https://www.etterem.budafood.hu

Cityfood Magyarország

„Számunkra megtiszteltetés, hogy Önnek is felszolgálhatjuk ízletes ételeinket és kellemesebbé tehetjük a napját. Hívja bizalommal ügyfélszolgálati munkatársainkat, amennyiben kérdése van szolgáltatásunkkal kapcsolatban, illetve ebédrendelést szeretne leadni. Cityfood ebéd rendelése és lemondása telefonon vagy akár faxon is lehetséges. Regisztrált ügyfeleink online is módosíthatják a házhoz szállítást. Ételfutár és étel rendelés szolgáltatásunk az ország csaknem teljes területén elérhető. Fogyókúrás ételek házhoz szállítása a diétás étrend kialakításhoz!”

“Kifejezetten jó ízű, jó minőségű az étel, a mennyiséggel sincs probléma. A Sous Vide ételekből egyet próbáltam eddig, az valóban prémium minőség! A kiszállító is kedves, pontos, korrekt.”

honlap: https://www.cityfood.hu

Teletál Ételfutár

„Országos étel-házhozszállítás szállítási díj nélkül, magas színvonalon, széles választékban, versenyképes áron 2001 óta. Kínálatunkban ételek, napi- és heti menük egyaránt megtalálhatók. Főételek, levesek, főzelékek, tészták, sütemények, reggelik, hidegkonyhai készítmények, savanyúságok, nyugdíjas és gyerek menük egyaránt készülnek 300 főt foglalkoztató konyhánkban – hagyományos, laktóz-, glutén-, cukormentes, fitness, vegetáriánius, vegán és cukorbeteg változatban is. Több mint 300 fős konyhánk, pékségünk magasan képzett gourmet csapatának és majd’ 370 területi képviselőnknek köszönhetően Magyarország teljes területére vállalunk étel/ebédkiszállítást. Bátran hirdetjük: “Szinte az egész országra főzünk!””

“Most próbáltam meg először a menü kiszállításos ebédrendelést, és a gyomorsavtúltengésem miatt (glutén és finomított cukor okozza elsősorban) a Zéró menükből választottam. Félem, hogy milyen lesz, de jelentem, hogy megérkezett, a futár nagyon normális volt, és nagyon ízlett az étel, ami ráadásképp bőséges volt. Remélem a többivel is hasonlóképp járok, mert ha igen, akkor mindenképp maradok Önöknél, és ajánlani is fogom a szolgáltatásukat. – Végül nagyon pozitívan csalódtam! Köszönöm.”

honlap: https://www.teletal.hu

Pizzaking

“A Pizza King volt az első Magyarországon, aki 39 perc gyorsasági idő alatt le tudott tenni az elvárások alapján minőséget, amit ez a szakma megkövetel. Ekkor még csak szinte a belváros területet fedte le a hálózat. Népszerűségének és közkedveltségének köszönhetően szinte márka név lett a piacon, ezáltal hihetetlenül gyors sikerrel, lendületes fejlődést mutatva folyamatosan terjeszkedett a főváros egész területén a közkedvelt étteremláncolat.”

“Ma online rendeltem,  vártam a futárt. Követni lehetett a rendelést, kellemes csalódás ért, 31 perc múlva itt a pizza és a leves, amivel meg voltam elégedve.”

honlap: https://www.pizza-king.hu