Végre itt a nyár, a hosszú nappalok, az átbeszélgetett éjszakák, és a feledhetetlen Duna-parti falatozások ideje. Tuti, hogy már te is alig vártad, hogy munka után a kollégákkal egy italra kiüljetek, vagy éppen a barátokkal töltsetek egy emlékezetes hétvégét. Ha ilyen programot fontolgatsz, a Kompház Bisztró a te helyed!

A környék leghangulatosabb helye Budafokon a Duna partján várja vendégeit az egykori kompjegypénztár épületében július 15-től. Elsősorban halételekkel, főleg hekkel készülnek a vendégeknek, de emellett a hagyományos konyha ételeit is biztosítják. Ismerd meg még jobban az idei nyár egyik slágerhelyét!

„Egy ezerkétszáz négyzetméteres Duna-parti kerthelyiségben várjuk azokat a vendégeket, akiknek fontos az igényesség, és az, hogy egy modern környezetben a természethez közel egyenek egy jót, vagy éppen beüljenek csak egy italra. Minden nap déltől este tíz óráig leszünk nyitva, és körülbelül száz főnek tudunk ülőhelyet biztosítani” – kezdte Szilárd, a Kompház Bisztró egyik üzemeltetője, aki azt is elárulta, a hely kialakításakor arra törekedtek, hogy egy nyugis placcot hozzanak létre, ahol minden korosztály megtalálhatja a számításait. Ehhez nagyban hozzájárul a természet közelsége, és fiatalos környezet.

Természetesen az üzemeltetők a megközelíthetőségre is gondoltak, úgyhogy jó hírünk van. Szinte nincs olyan közlekedési eszköz, amivel ne tudnál perceken belül kijutni.

„A Duna-part ezen szakaszán lévő bicikliút pont itt van, tehát a déli irányból, Tétényről vagy Diósdról is remekül megközelíthető, de ha valaki kényelmesebb közlekedési eszközt választana, akkor legalább öt helyijáratos busz és vonat közül választhat. Sőt, az autóval érkezőknek parkolási lehetőséget is tudunk biztosítani, egyelőre azonban csak limitált számban” – árulta el Milán, az underground hely másik üzemeltetője, aki egy különleges programra is felhívta a figyelmet.

„A nyitó hetünkön sok kedvezménnyel és meglepetés vendégekkel várjuk a hozzánk kilátogatókat. Olyan élsportolók is tiszteletüket teszik nálunk, és megkóstolják a ház különlegességeit, akiket egészen biztosan mindenki ismer. Többek között vízilabdázókkal és kézilabdázókkal találkozhatnak, akik betévednek az első héten” – mondta Milán.

forrás: https://www.flyerz.hu