Szeretettel várjuk minden kedves vendégünket Budafokon a Bor és Pezsgő városában egy kellemes romantikus estére, baráti-, családi összejövetelre, céges partyra vagy ha csak szeretnének kikapcsolódni egy ízletes vacsora és egy pohár igazán finom bor mellett.

A budafoki pincerendszer több ágból álló egykori borpincéjében létesült a Borkatakomba Étterem, amely Budafok  legnagyobb múlttal rendelkező étterme. Több is mint étterem: egy kicsit étterem, egy kicsit színház, hiszen élőzenés, néptánc műsorral és gasztronómiai programokkal fűszerezett vacsorát szolgálunk fel a kiváló bor mellé. Kóstolja meg a Parlament volt Chefje, olimpiai érmes szakácsunk mesterremekeit, aki a kedves vendégeket is bevonja az ételkészítésbe.

Színházterem

Éttermünk központi terme, ahol esténként Balázs József cigányzenekarának kíséretében 20 óra 30 perces kezdettel külön a Borkatakomba számára kialakított koreográfiával folklór műsor veszi kezdetét. Ne maradjon le műsorunkról, mely a magyar néptánc és népviselet tradícióiba nyújt betekintést kezdve a budafoki népviseletben bemutatott nyitótánccal, interaktív programokkal, valamint botos, ostoros és üvegestáncokkal. Majd a repertoárt szatmári csárdás, kalotaszegi tánc és végül cigánytánc zárja.

Színháztermünk 130 fő befogadására és tejles ellátására ad lehetőséget..

Lovagterem

A különteremként is működő helység falain különleges hordófenekeket, egy jeles budafoki gyűjtemény féltett darabjait csodálhatjuk meg. Zártkörű családi- és céges rendezvények kedvelt helyszíne.

A Lovagterem szintén egy akár 130 fős összetartozó csoportot tudunk megvendégelni. Külön színpaddal rendelkező terem, ezért folklór táncelőadásunk ide is szervezhetünk. 

A Lovagterem kíváló helyszíne főzőtanfolyamainknak is, amikor is Chéfünk vezetésével elsajátíthatják a gulyásleves, vagy akár a Gundel palacsinta készítését, hiszen nincs is jobb módja a vidék kultúrájának megismerésére, minthogy elkészítsük a leghíresebb ételeit. A főzés ideje alatt pedig garantáltan nem maradnak éhesek és szomjasak a szakácsok.

Csárdaterem

Az egykori fogadók hangulatát idéző teremben, belekóstolhatunk abba is, hogy hogyan mulattak a régmúlt időkben, s megmutathatjuk, hogyan tesszük mindezt ma. Kis létszámú családi- és céges rendezvények ideális helyszíne a Csárdaterem, ahol körül-belül 40 fős csoportokat tudunk megvendégelni.

Az ebéd vagy vacsora főfogásunk választás szerint roston sült hús, amelyhez önökkel közösen készítjük el a tájjellegű köretet: mikebudai tarhonyát. Az étel elköltése után vendégeink megkapják az elkészített fogások receptjeit.

Hordósor

Testközelbe hozzunk a borászat és történelem kincseit. Nálunk eredeti, hatalmas hordók belsejében, gyertyafény mellett költheti el vacsoráját.

forrás: http://palacecatering.hu, https://etterem.hu