Időpont: 2020-10-31 18:00 – 2020-11-14 18:00
Helyszín: art quarter budapest
További információ:

Bolla Szilvia, Borsos Lőrinc, Kophelyi Dániel, Ppillovv, Kis Adrian, Mátrai Erik, Muskovics Gyula – Páll Tamás – Szeri Viktor, Tóth Márton Emil

2020. október 31 – november 15.
AQB bányarendszer

Program:
18.00 kapunyitás
19.30 megnyitó performansz:
SZERI-PÁLL-MUSKOVICS + MOLNÁR András és MARQUETANT Tamás
21.00 zárás

A kiállítás megtekintésére a megnyitó alkalmával van lehetőség és a szervezett tárlatvezetéseken, amelyek időpontját hamarosan közzé tesszük.

Együtt szívódunk le a hegy gyomrába, az érzelmeket hátrahagyjuk. Az elme otthonos járatai nedves mélybe, meleg sötétbe vezetnek. Utunkat hártyavékony, tükröződő közeg határolja, amikor átlépünk rajta, időcsapdába kerülünk. Bejutunk magunkba, az oda kintre. Velünk történik, de mi csináljuk. Megdermesztjük a jövőt, és felolvasztjuk a múltat, majd fordítva. A lejátszófej oda-vissza ugrál memóriánk nem lineáris idővonalán. Utókép-töredékek kusza szövevénye sejlik fel: ismerős alakjai az őrületnek, élvezetes nyomai a pusztulásnak. A részletekben járunk, olvasunk a sorok között, de az összkép idegen marad.

A résztvevők új műveket, létező munkák újraértelmezéseit, nagyméretű, immerzív, összetett installációkat mutatnak be az aqb korábban mészkőbányászatra használt pincerendszerében, ami először ad otthont kiállításnak.

Belépés / kilépés csak saját felelősségre.

Catering: acids&Basics

Támogató: AQB

forrás: https://budafokteteny.hu/program/—kiallitas