Budafok Fitness

Cégünk családi vállalkozásként indult 2001-ben, és működik a mai napig is Budafok szívében. Magas színvonalú, korszerű felszereltségű termeink biztosítják az ide látogatók igényeinek teljes körű kiszolgálását. Mindent megtalál egy helyen, ezzel időt és energiát spórolva magának: body building, szauna, pezsgőfürdő, masszázs, kozmetika, fodrászat, manikűr.

És ez még nem minden! Ugyanis fitness termünk igényesen berendezett és kellemes hangulatú, amely szempontok szintén nem elhanyagolhatóak! Manapság minden embernek szüksége van egy kis nyugalomra, és ezt nálunk garantáltan meg is kapja! Szívesen várunk mindenkit, aki egy kis pihenésre, kikapcsolódásra vágyik, továbbá azokat, akik szépülni, épülni, karcsúsodni kívánnak! Ha hétköznapjaiban túl sok a stressz, nem tud eleget törődni magával, nézzen be hozzánk és hagyja, hogy egy kicsit mi kényeztessük!

Mennyire fontos a testedzés?

Manapság úgy gondoljuk, már nem kell bizonyítgatni a mindennapos testmozgás fontosságát! A TV-ben, rádióban, interneten egymást érik a különböző életmód tanácsadó cikkek és műsorok. Mindenki másra esküszik, ha az egészségről van szó, de egy dologban azonban mindenki egyetért, ez pedig a legalapvetőbb emberi szükségletek egyike: a testmozgás!

Milyen edzési lehetőségeket talál nálunk?

Mint az alábbi linkeken is láthatja, fitness termünkben megtalálhatja a jól bevált súlyzós edzés színterét: a konditermet, amely esetünkben két részre osztott, azaz van külön női és férfi része, a különböző igényekhez mérten felszerelve. Gépeinken növelheti izomtömegét, szálkásíthat, vagy végezhet kardio-tréninget attól függően, hogy milyen eredményt szeretne elérni. Ha csak most kezdené a súlyzós edzést, mindenképp kérjen tanácsot edzéstervét illetően, vagy fogadjon személyi edzőt!

forrás: http://www.budafokfitness.hu