Kezdési időpont: 2020. október 03. 11:00
                           Esemény vége: 2020. október 03. 16:00
                           helyszín: Törley Pezsgőmanufaktúra (1221, Bp., Anna u. 7.)

Kedves Érdeklődők!

A COVID 19 fertőzések számának emelkedése miatt kizárólag regisztrált látogatókat áll módunkban fogadni, ezért az alábbiak szerint átalakítottuk a programunkat.

2020. október 3-án két csoport (maximum 30 fő/csoport) számára tudjuk biztosítani a Törley Pezsgőmanufaktúra meglátogatását! A csoportokat minimum 25 fő jelentkező esetén indítjuk el!

Kötelező regisztráció: muzeum@torley.hu

A jegyek elővételben a webshopunkban megvásárolhatók!

A jegyvásárlás önmagában nem minősül regisztrációnak!

11.00 valamint 14.30 órai kezdettel a Budafoki Pincejárat keretein belül is megnyitja kapuit a látogatók előtt a Törley Pezsgőmanufaktúra és Látogatóközpont. A vezetett séta során megismerhetik a pezsgő rajongók a Törley család és a hazai pezsgőgyártás történetét, a pincében feltárjuk a technológiákban rejlő titkokat, majd a látogatás végén mindenki megkóstolhatja a megismert technológiák alapján készített pezsgőket, fejenként 3 x 1 pohár, és ezen alkalomból egy további meglepetés pezsgővel is készülünk. Minden kedves látogatónk az emblémázott kóstoló poharat ajándékba kapja.

A program ára 4000 Ft/fő, a részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrációját a muzeum@torley.hu címre kérjük küldeni, a létszám megjelölésével. (A csoport létszáma limitált!)

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a pince hőmérséklete 12 -14 Celsius fok – Javasoljuk, hogy ennek megfelelő ruházatot hozzanak magukkal! A részt vevőknek a szájmaszk viselése a látogatás alatt kötelező, a szájmaszkról a részt vevőknek kell gondoskodniuk. A látogatóközpont területére való belépés előtt a kézfertőtlenítés kötelező a kihelyezett készülék igénybe vételével.

A program időtartama 2 – 2,5 óra.

Figyelem!

14 éven aluliak ezen a látogatáson nem vehetnek részt!

Széchenyi Pihenőkártya elfogadóhely

(Szabadidő zseb – helyszíni jegyvásárlás esetén)

Hölgyek számára javasolt a tűsarkú cipő mellőzése.

A vezetések kizárólag magyar nyelven történnek!

Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a hatályos jogszabályok alapján kisállatokkal a Törley Gyűjtemény és Látogatóközpont nem látogatható!

forrás: http://bornegyed.hu/programok