A szakemberek a forgalom alakulásának függvényében – legkésőbb november 2. és november 9. között sarucserét végeznek az északi oldali híd egyik támaszánál. A szükséges beavatkozások megvalósítása érdekében ilyen jellegű műveletekre a továbbiakban is számítani kell.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai a forgalom alakulásának függvényében, legkésőbb november 2-án hétfőn este megkezdik az ideiglenes terelés kiépítését.

A beavatkozások alatt a forgalom ideiglenesen átterelésre kerül 2-2 sávon Deák Ferenc híd déli oldali hídjára. A munkálatok befejezéséig forgalombiztonsági okokból a halásztelki csomópont felhajtó ága lezárásra kerül.

A 6-os úti csomópontból az M0 51. sz. főút irányába történő besoroláshoz fokozott figyelem szükséges. A szakemberek tervezetten november 2. és november 9. között hajtják végre a Csepel-szigeti ártéri hídszerkezet emelésével járó sarucserét. Az ideiglenes terelés várhatóan november 9-én reggel megszűnik, és visszaáll a hídon a jelenleg is alkalmazott 3-3 sávos forgalmi rend és megnyitásra kerül a halásztelki felhajtó ág is.

A NIF Zrt. folyamatos tájékoztatást ad a híddal kapcsolatos beavatkozásokról. A részletes, speciális forgalmi rendről az Útinform honlapján (www.utinform.hu) tájékozódhatnak a közlekedők.

Forrás: https://nif.hu/2020/11/forgalomterelessel-jaro-megerositeseket-vegeznek-a-deak-ferenc-hidon/