🎄

🎄

🎄

🎄

🎄


🎄


🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄


🎄

🎄

🎄

🎄


🎄

🎄

 

🎄

🎄

Egy biztos: idén nem lesz ugyanolyan a karácsony, mint az eddigiek, nem csak azért, mert előre láthatóan nem fog esni addig a hó, de legfőképpen a kialakult helyzet végett. Viszont mi segítünk abban, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a közelgő ünnepből. 

Volt szó arról, hogy támogassuk a helyi vállalkozásokat, ezért felkerestem néhány éttermet, vajon nyitva lesznek -e karácsonykor, lesz náluk karácsonyi menü? Hiszen így nem csak támogatnánk egy helyi vállalkozást, de a legkisebb kockázattal tudnánk megoldani az ünnep ezen felét, és stressz nélkül tudnánk élvezni a finom falatokat.

Az egyik helyi étteremtől meghívást kapott a szerkesztőség a konyhára, ahol bemutatkozott a nagyon kedves és ügyes séf, ő elmondta , hogy lesz karácsonyi menü, és nem is akármilyen! – Ennek szörnyen megörültem, mert kaptam kóstolót az aznapi menüből, és egyszerűen imádtam! Akkor az ünnepi menü ettől csak jobb lehet. – A Budafood , az egyik legjobbra értékelt kerületi étterem, amit most megértettem már , hogy miért. Nem csak hazai ízeket szolgálnak fel, bár azok tökéletesen el vannak találva – akárcsak a nagyim csinálta volna ! – , de ínyenceknek is nagy a választék, esetleg olyanoknak, akik fogyókúráznak.

A beszélgetésből kiderült, hogy December 24.-én frissen szállítják házhoz az ünnepi menüt, amiben többek között fog szerepelni olyan klasszikus, mint a kocsonya, halászlé, kacsacomb, kaszinótojás és még sok más finomság. Minden fogás házi, kézzel készült, amire nagyon odafigyelnek, így garantáltak az otthoni ízek!

Nagyon örülök, hogy van lehetőségem támogatni egy helyi vállalkozást, a szeretet ünnepe erről szól, hogy mind segítsünk egymásnak. Emellett , talán mi járunk a legjobban ezekkel a csodás fogásokkal. Mindenkinek békés, boldog ünnepeket kívánok!

Amennyiben szeretnétek rendelni, az alábbi linkre kattintva megtehetitek: www.budafood.hu











































🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄

🎄