Tíz éve már, hogy a Balaton Soundtól hangos július elején Zamárdi. Az idei sajtóvisszhangja viszont nem a színes fellépő palettától volt hangos, hanem sokkal inkább a botrányoktól.

Neked mik a tapasztalataid a Soundról?


Azon a tavalyi után már senki sem lepődött meg, hogy az idei fesztiválra is több lány testi örömök árán biztosította részvételét. Ami ebből a kontextusból nézve viszont ijesztő, hogy ebben az évben nagyon sok volt a tini lány – java részük a VIP szektorban, mondván, hogy ott biztonságosabb.

 

Több, különböző nemzetiségű dílert is lekapcsoltak , köztük magyarokat is – mert hát milyen is lehetne egy fesztivál tudatmódosító szerek nélkül? És azokat is sikeresen előállították a rend hű őrei, akik paprika spray-el fújták arcon mielőtt kirabolták áldozataikat.

Szerencsére azonban nem csak a mocskot képes ontani magából egy fesztivál!

Tudtad, hogy a Soundnak köszönheti
egy idős ember az életét?

Egy 60 év köröli bácsi rosszul lett strandolás közben. Mikor az unokája tárcsázta a mentőszolgálatot, a fesztiválon állomásozó mentőkocsit küldték a segítségükre, hiszen az volt a legközelebb. Még épp időben érkeztek: sikeresen újra élesztették és kórházba szállították!

Hogyha a Sound alatt Csopakon, Tihanyban, vagy Balatonfüreden jártál, téged is utolérhetett a fesztivál hangulat – hiszen ezen települések lakói mind panaszkodnak a zajokra. Már az első Balaton Sound óta harcolnak Zamárdival emiatt.

Kérdés, hogy ha minden évben szenvedésként élik meg ezt a négy napot, miért nem időzítenek rá valami sajátos programot. Az emberek szeretnek megbotránkozni. Ezért van, hogy amennyire ellenzik az egész Soundot, annyira kajtatják a róla szóló híreket a sajtóban.

Nem kizárt, hogy jövőre többükkel találkozunk majd a fesztiválon – mert testközelből tapasztalni mégis csak valósabb körképet fest, nemigaz?