A 30 négyzetméteres faház teljes terjedelmében égett. A házban élők nem tartózkodtak otthonukban, így senki nem sérült meg. Az önkormányzat gondoskodik a család átmeneti elhelyezéséről.

A Budafok-Tétényi Család- és Gyermekjóléti Központ január 14-én a reggeli órákban értesült arról, hogy egy, a gondozásukban lévő család háza kigyulladt és lakhatatlanná vált. A házban lakókkal a családsegítő szakemberei felvették a kapcsolatot, hogy mielőbb szakszerű segítséget nyújthassanak nekik. A faházban életvitelszerűen élő család szerencsére a tűz kitörésekor nem tartózkodott a házban, így személyi sérülés nem történt. A lángokat a tűzoltók sikeresen eloltották, a család otthona azonban sajnos teljes egészében a tűz martalékává vált.  A család átmeneti elhelyezéséről, továbbá krízistámogatásukról Önkormányzatunk gondoskodik.

Kérjük, aki teheti, segítsen!

A családnak XL es XXL méretű férfiruhákra, továbbá 39, 42, 43-as méretű férficipőre és tartós élelmiszerre van szüksége, amelyet a segíteni szándékozók a Nagytétényi út 68. sz. alatti Adományosztó pontra juttathatnak el, hétköznap 8-16 óra között.

Nyitókép: illusztráció

forrás: https://budafokteteny.hu/hir/leegett-egy-fahaz-a-diosdi-utcaban