Kezdési időpont: 2020. december 05. 19:00

Esemény vége: 2020. december 05. 20:00

                           helyszín: Budapest Bornegyede – Budafoki Pincejárat Facebook oldalán

Ahol csatlakozni lehet: https: //www.facebook.com/BudafokiPincejarat

A játékosok online mérik össze tudásukat 7 különböző egyedi kérdéskörben, amelyekben nem minden esetben az általános műveltségen van a hangsúly. Filmek, zenék, régi műsorok és reklámok felismerése, logikai feladatok, szójátékok és még sokáig sorolhatnánk. A résztvevők telefonjuk segítségével válaszolhatnak a feltett kérdésekre, minél gyorsabban válaszolnak, annál több pontot szereznek.

December 5-én, este csatlakozzatok a Stepout games interaktív kvízjátékához, ahol a kérdésekre a telefonotok segítségével tudtok majd válaszolni.

A játékhoz szükségetek lesz egy eszközre, amin az élő Youtube közvetítésünket nézitek: https://youtu.be/YSKJpaEbK-I és egy másik eszközre, (ajánlott a telefon, vagy a tablet) amivel az elhangzó kérdésekre tudtok válaszolni. Ahhoz hogy ezt megtehessétek, az élő közvetítés előtt fel kell mennetek a www.menti.com weboldalra, és be kell írnotok a kódot, amit a kezdés előtt adunk meg itt.. Ez után beírhatjátok a neveteket és, ha ezzel is elkészültetek már semmi egyéb dolgotok nincs, mint megvárni, hogy elinduljon a játék.

Aki még nem játszott velünk itt elolvashatja a kvíz játékunk rövid leírását:

A Quiz@ egy csapatjáték, amiben barátokkal együtt játszva kell megoldani különböző feladványokat. A kérdések minden témakört érintenek: általános műveltség, logikai feladványok, képek, filmkockák, zenék felismerése és még sok egyéb.

A Magyarországon egyedi kérdésköröket tartalmazó vetélkedőben, a kreatív gondolkodásra is szükséged lehet.

Minden alkalommal egy kis időutazást teszünk a nyolcvanas és kilencvenes évekbe, új, érdekes dolgokat tudunk meg a világról és próbára tesszük emlékező képességünket, miközben legjobb barátainkkal iszogatunk és szórakozunk, most ebben a kivételes helyzetben online.

Gyertek és játszunk egy jót, mi ott leszünk: Otthonról, élőben, veletek!

A legfontosabb a mentimeter használatáról készült videó, ez röviden, tömören elmondja, hogy mit kell csinálni a résztvevőknek ahhoz, hogy csatlakozni tudjanak a játékhoz.

forrás: http://bornegyed.hu