A részvételi költségvetés egyik győztes pályázataként valósul meg a Mézesfehér utcai projekt. (Itt mutatkoztak be, a többi budafoki nyertessel együtt.)

Összesen 59 millió forint jut majd a Mézesfehér utca 1.-től 21.-ig található épületek főbejáratainál húzódó sétány burkolatának, a vízelvezető árkoknak, a lépcsőknek és a támfalaknak a javítására, a garázsok előtt parkolóállások felfestésére, a garázsok előtti parkoló burkolatának részleges javítására és a játszótér korszerűsítésére.

A hátsó sétányon a közvilágítás karbantartása és a fák űrszelvényezése, ápolása, valamint valamennyi közösen előirányzott sétány- és útburkolat-, támfal javítási munka már elkészült. Egyik lépcső mellé új korlát is került, az újonnan felfestett parkolóállások segítik a lakóközösségnek a szabályos, rendezett parkolást – számolt be az eddig elvégzett munkákról az önkormányzat oldala.

A játszótérnél meg lesz majd új lépcső, rámpa és ivókút. Lesz térkőburkolattal körbevett, homokozóval egybeépített kis ház, öntött-gumiburkolatos felületre telepített játszóvár, lengő-és rugós fészekhinta. A tervek szerint a játéktér északi részéhez kapcsolódva, attól alacsony növényekkel elválasztva sütögető pihenő tér lesz kialakítva egy asztallal és padokkal. Ezek mellett tervben van egy kisebb méretű street workout pálya, „streetball-pálya”, a későbbiekben pedig egy pingpongasztal elhelyezése.

forrás: https://22.kerulet.ittlakunk.hu/helyi-politika/201006/kozossegi-koltsegvetes-mezesfeher-utcai-setany-mar-elkeszult