Az év utolsó Budafoki Pincejáratát online tartják meg december 5-én

Az idei évet rendhagyó módon az online térben zárják a Budafoki Pincejárat szervezői. Ezzel is szeretnék megköszönni minden kedves látogatójuknak, hogy idén is részt vettek pezsgő borkalandjaikban Budapest Bornegyedében, Budafokon.

A Facebook-oldalukon – Facebook.com/BudafokiPincejarat – december 5-én, szombaton 16–21 óráig várják a „résztvevőket”, hogy egy felejthetetlen délutánt töltsenek el együtt a számítógép előtt.

A virtuális Pincejáratot az idei év legnépszerűbb helytörténeti sétájával, a Törley Mauzóleum rejtélyeivel kezdik 16 órakor. 17 órától Szalay Gyula sommelier a Budafoki Borlap tételeiből válogatott borkóstolóval, Daróczi Károly pedig hozzá illő ételkínálattal idézi meg a budafoki pincevilág hangulatát. Aki igazi 3D-s élményre vágyik, annak lehetősége van a borokat házhoz rendelni, az ételek receptjét pedig megtekinteni a Pincejárat honlapján: Bornegyed.hu/pincejarat.

19 órától bárki csatlakozhat a Stepout games interaktív kvízjátékához, ahol a kérdésekre a telefon segítségével lehet majd válaszolni. Az estét a Pincejáratok legszebb pillanatival zárják majd 20.30-kor.

További részletek a bornegyed.hu oldalon.

forrás: https://budafokteteny.hu/hir/evzaro-online-pincejarat