Közösségünk alapjai azok a helyi boltok, cukrászdák, éttermek, kávézók, szolgáltatók, amelyeknek ismerjük a munkatársait, az eladóit, ahová ismerősként térhetünk be. Ezért azt kérjük kerületünk lakóitól, hogy ha tehetik, keressenek egy helyi boltot, zöldségest, hentest vagy egy közeli éttermet, pékséget, és tőlük rendeljenek!

Budafood

Minden levest, desszertet és főételt aznap készítünk frissen és egyenesen a konyhából szállítjuk ki Önnek! A heti menü minden héten új!”

“Nagyon szuper hely olyan mintha egy 5 csillagos hely volna. A kiszolgálás jó, a kaja szuper szóval egyszerűen nagyszerű. “

honlap: https://www.budafood.hu

Pedi Klinika

“Lábunkra egész életünkben szükségünk van.A lábunk az a végtagunk mely a legnagyobb terhelést kapja.Ezért foglalkozni,ápolni kell annak egészségét!Lábunk meg fogja hálálni a gondoskodást,kényeztetést!Azért választottam ezt a kihívásokkal teli gyönyörű szakmát,hogy segíthessek az ortopédiai elváltozások által kialakult problémák megszüntetésében!Szeretettel várom Önt,vagy megyek el házhoz és segítek!Nem kell többet zsúfolt szalonokba járni,így sokkal meghittebb és személyesebb lesz a kezelés! Jelentkezzen be még most!”

honlap: https://www.facebook.com/massong.anita.pedikuros/

Chocofacture

“Amikor átadtuk a partnerünknek a nevével ellátott praliné különlegességeket, a távolságtartó hangnemből egyből pozitív hangnemre váltott a tárgyalás folyamán…”

honlap: https://chocofacture.com

WOLF Pékség és Cukrászda

“Legjobb helyben sült friss pékáru az egész városrészben. Legkedvesebb péklányok.”

honlap: https://www.facebook.com/wolfcukraszda/

Kaja Gyár

“A hétközbeni menü mellett az ünnepit is nagyon finom. Könnyű parkolni, családias hangulat, és odafigyelés.”

honlap: https://kajagyar.hu