Sulyok László, Priska József Tamás ’56-os budafoki hős életét és az általa megélt forradalmi eseményeket feldolgozó könyv bemutatója után nagy érdeklődés mutatkozott a mű iránt. A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ koordinációjával minden érdeklődő számára elérhető az önkormányzat kiadásában megjelent kötet.

Önnek nincs más dolga, csak levelet írni nevének és elérhetőségének feltüntetésével a jegy@klauzalhaz.hu e-mail címre, vagy telefonon jelezni megrendelési szándékát a 06 1 226-0556-os telefonszámon és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot.

Az e-mailben kapott visszaigazolás szerint, a könyv árának átutalását követően a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ munkatársa kiszállítja Önnek XXII. kerületbe, vagy kerületünk agglomerációjában található címére.

Budapest távolabbi kerületeibe és vidékre postán küldjük a kiadványt.

A 292 oldalas, képekkel illusztrált és Budafok-Tétény helytörténetében is hiánypótló mű ára: 3300 Ft.

Karácsonyra a legszebb ajándék a könyv!

A Klauzál Ház az ünnepek közeledtével egy másik, korábban megjelent könyvre is felhívja a budafok-tétényiek figyelmét. A Budafok-Tétény 2018 — Tények, történetek, képek című helytörténeti kiadvány a 22. kerület történetét ismerteti egészen napjainkig. A könyv szerzői – akik régóta Budafok-Tétényben élnek -, így testközelből ismerik a kerületet: Bayer Árpád, Dindi István, Garbóci László, a könyv szerkesztője, Janzsó János és Tóth (Avanti) Péter, grafikus. Az ismert és nagy népszerűségnek örvendő szerzők kutatásai, helytörténeti összefoglalói garantálhatják, hogy egy igazán olvasmányos, számos érdekességet rejtő könyvet tudhat magának az, aki megvásárolja a kötetet magának vagy szeretteinek.

A könyv ára: 2500 Ft, amelyet az érdeklődők a fent ismertetett módokon szerezhetinek be.

forrás: https://budafokteteny.hu/hir/megjelent-es-mar-kaphato-a-kisfarkas-a-forradalomban-c-konyv