Budafokon, közvetlenül a Duna- partján található a kellemes hangulatú Vasmacska étterem és grillterasz. Az idilli környezetben elhelyezkedő étterem páratlan kikapcsolódási lehetőséget, különleges ízeket, változatos italokat nyújt minden idelátogatónak. A család és kutyabarát helyszín, kiváló választás családi, baráti, céges rendezvények, összejövetelek, csapatépítő programok és esküvők lebonyolításához is.

Az álmunk nem csak egy kikötő, illetve egy étterem létrehozása volt. Reményeink szerint egy olyan helyet sikerült megvalósítanunk, ami egyszerre találkozópont, ugyanígy élményt nyújt a biciklivel, vagy motoros hajóval érkezőknek, mint a Duna partra letelepedő családoknak, vagy egy kiadós ebédre vagy vacsorára vágyóknak. Kikötő, Duna-part, terasz és programhelyszín.

Éttermünk ehhez a sokszínűséghez kínál változatos ízeket, a kacsától a pontyig, a brassóitól a bécsiig, a sült kolbásztól a bélszín steakig.

Éttermünk már eddig is számos felejthetetlen esküvőnek, családi és baráti összejövetelnek, céges rendezvénynek adott otthont. A Terasz és a plázs befogadóképessége együtt 280-300 fő, emellett egy kisebb, 50-100 fős belső terem és fedett terasz is a megrendelők rendelkezésére áll, amely VIP teremként, vagy kisebb önálló rendezvény helyszíneként is szolgálhat.

forrás: https://etterem.hu , https://vasmacskaterasz.hu