Februárban, a Partizán videójával robbant az ügy: gond van a Budafok-Tétényi Család- és Gyer­mekjóléti Központnál. Korábban ott dolgozók meséltek arról, mi is történt. Beszéltek házhoz szállított, kimazsolázott adományokról, a vezető potya önkormányzati bérlakásáról, saját célra használt szolgálati autóról, munkahelyi terrorról és egy okirathamisításról.

Az eltelt idő alatt sok minden kiderült Daróczi Csilláról, az akkori vezetőről, van olyan gyanú, ami szinte azonnal bizonyságot is nyert, például, hogy a doktori címét igazoló papír hamis,

A többi “vádpont” tisztázására pedig a képviselő-testület vizsgálóbizottságot hozott létre, a jelentésük elkészült, és szeptember 10-én a képviselő-testület meg is szavazta. Döntöttek arról is, hogy feljelentést tesznek (erről itt írtunk, elég érdekes eset: nem csak Daróczi Csilla ellen terveztek feljelentést tenni, hanem a vizsgálóbizottság elnöke, a Momentumos Kerekes Gábor ellen is, eljárási jogsértések gyanújával indítanak eljárást: nem mindenki értett egyet azzal, ahogyan a tényfeltáró munkát végezte.)

A testület a jelentés alapján feljelentésekről is döntött, de az ülés jegyzőkönyve a zárt ülés miatt nem lett nyilvános. No, ezt a jelentést szerezte meg mostanra a 24.hu.

E szerint tulajdonképpen csak bebizonyosodott, a legelső videóban igazat mondtak a nyilatkozók: a vezető durván bánt a dolgozóival, tényleg úgy kapott “tanácsi lakást”, hogy közben volt neki sajátja, és ami leginkább minden rendes embernek fáj: az adományok nagyobbik és jobbik része soha nem jutott el azokhoz, akiknek szánták, akiknek tényleg szükségük lett volna rá.

Az önkormányzat sajtóosztálya (a 22.hu megkeresésére) rögtön nyilatkozatot adott ki a 24.hu cikkének tartalmáról, de valójában csak egy pontban cáfolta meg azt: szerintük a felállított bizottság jelentését nem fogadta el a képviselő-testület. (Vagy mégis? Cikkben még tagadás van, Karsay Ferenc Facebook bejegyzése szerint pedig mégiscsak elfogadták,  csak kifogásolták a létrejöttének körülményeit…)

forrás: https://22.kerulet.ittlakunk.hu/arcok/200930/daroczi-csilla-ugy-delutanra-hir-lett-az-egesz-varosban-estere-majdnem-minden-cafolt