Kerületünk pezsgő kulturális élete hamarosan új közösségi térrel gazdagodik – a Kossuth Lajos utca 24-ben kortárs művészeti galéria és helytörténeti kiállítótér nyílik.

A készülő kiállításhoz a ti segítségeteket is kérik a szervezők:

“Most összeálló, állandó kiállításunkba, látványraktárunkba, illetve fotó- és dokumentumgyűjteményünkbe várjuk felajánlásaikat. Készülő kiállításunk fókuszában a 19-20. századi történelem áll. Érdeklődésünk körébe tartoznak különösen a régi kerületi vendéglők, civil szervezetek, iparhoz, gyárakhoz köthető, valamint a budafoki kísérleti lakóteleppel kapcsolatos tárgyi és képi emlékek.

Ha tevékeny részese szeretne lenni annak, hogy a nagyközönség megismerhesse Budafok-Tétény történelmi emlékeit, érdekességeit, és szívesen megosztaná azokat, keresse a Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ muzeológusát a gyonki.viktoria@klauzalhaz.hu e-mail címen vagy a (20) 424 9280-as telefonszámon.

Azzal is sokat segít, ha megosztja velünk, hogy van a birtokában a helytörténeti szempontból fontos tárgy, dokumentum, gyűjtemény.”

forrás: https://22.kerulet.ittlakunk.hu/civil/200911/ha-szeretned-hogy-te-targyaid-helytorteneti-gyujtemenyt-gazdagitsak-most-jelentkezz