Szeretnél jobban odafigyelni arra, mit eszel és mennyit, de nem tudod megállni, hogy magadba tömj valami szénhidrátot, mikor rád tör az éhség?

Mutatjuk mikhez érdemes nyúlni, hogy ne vágd haza a diétád! 

atvagycsokkento.jpg

Gyömbér
Ez a fűszernövény nagy népszerűségnek örvend, hála rengeteg jótékony hatásának. Egyik leghasznosabb tulajdonságát a gyomorra gyakorolja: segít az emésztésben, közben pedig nyugtatja a gyomrot, és alább hagy tőle az étvágy.

Alma
Amellett, hogy elűzi az éhséget, könnyen hozzáférhető, magas a rosttartalma, és tele van értékes tápanyagokkal is.

Mandula
Sokaknak szó szerint az utcára sem kell kimenni érte – így bele sem gondolnak, annyira kézenfekvő. A szervezet számára fontos rostokat és zsírokat tartalmaz, magnéziummal, E-vitaminnal, és antioxidánsokkal megspékelve. Emellett pedig egy maréknyi mandula teltségérzetet is ad, így kibírod a következő étkezésig.

Avokádó
Szuper antioxidáns, tele van vitaminokkal, fokozza a szív- és érrendszer működését, ráadásul az éhség érzetet is elnyomja. Klassz lenne, ha a mandulafa mellett az avokádó is megteremne a kertben, igaz?

Na, erről végképp nem gondoltad volna, hogy elvenné az étvágyad, ugye? Pedig még a puffadásnak is elejét veszi! Ráadásul ez a japán vízi tormarákölő hatóanyagokat tartalmaz, remek antioxidáns, és gyulladáscsökkentő hatással is bír!